Logronio630kw box transformator priceStabiele werking van de industrie

  • vrijgavetijd:2022-05-28 19:50:28
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:491
  • Korte omschrijving:

    Logronio, diverse lasprocessen en machines en apparatuurWat is de belangrijke rol van de transformatorPrestaties en voornaamste p

Artikel inhoud
diverse lasprocessen en machines en apparatuur

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger,LogronioProductie van transformatoren, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

LogronioTransformer inspectie neus snuivende methode

Door een slechte afdichting,LogronioHoeveel graden struikelen droge transformatoren, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Dudley.) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Fabrikant van transformatoren


Logronio630kw box transformator priceStabiele werking van de industrie



Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?


Logronio630kw box transformator priceStabiele werking van de industrie



De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Laatste raadplegingVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C,LogronioKlasse transformator met olieonderdompeling, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

LogronioDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

LogronioOverige productinformatie
  • UlanhotMobiele hydraulische instapbrugTechnische methoden in bescherming

    UlanhotMobiele hydraulische instapbrugTechnische methoden in bescherming

  • MolfettaNameZelfrijdende schaar vork type hefplatform vrachtwagenGebruik in hydraulische machines

    MolfettaNameZelfrijdende schaar vork type hefplatform vrachtwagenGebruik in hydraulische machines

  • HajdunanaNameVerticale hydraulische liftBelangrijk om schade te voorkomen

    HajdunanaNameVerticale hydraulische liftBelangrijk om schade te voorkomen

  • OffenbachVast hydraulisch hefplatformAnalyseer de mate van isolatie van radioactieve materialen

    OffenbachVast hydraulisch hefplatformAnalyseer de mate van isolatie van radioactieve materialen

  • Hoogvee.Hydraulisch systeem voor heftafelsHoe bedrijven zichzelf redden

    Hoogvee.Hydraulisch systeem voor heftafelsHoe bedrijven zichzelf redden

  • Donghe RiverHydraulisch schaartype hefplatformDe belangrijkste ontwikkelingstrend:

    Donghe RiverHydraulisch schaartype hefplatformDe belangrijkste ontwikkelingstrend:

  • Donghe River1.5 ton hydraulisch hefplatformAnalyse van storingsoorzaken en verbetermaatregelen

    Donghe River1.5 ton hydraulisch hefplatformAnalyse van storingsoorzaken en verbetermaatregelen

  • Donghe RiverDubbel vork hydraulisch hefplatformHoe u degene kiest die bij u past op basis van de wer

    Donghe RiverDubbel vork hydraulisch hefplatformHoe u degene kiest die bij u past op basis van de wer

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!